Thursday, April 13, 2017

Cara Paling Berkesan Kurus Sebelum Raya

Apakah Cara Paling Berkesan Untuk Kurus Sebelum Raya?


Nak kurus sebelum raya? Senang je

Anda kena lah sertai Cabaran Kurus 21 hari dengan Coach Aziera Yazid. Memang confirm akan kurus punya.

Apa yang penting ialah pemikiran postif dan keyakinan yang anda akan kurus sebelum raya. Selebihnya, biar sahaja Coach Aziera bantu anda.

Jangan berlengah lagi. Pendaftaran untuk Cabaran Turun Berat Badan ini akan bermula tidak lama lagi untuk bulan Mei 2017.

Program ini juga adalah berterusan, dijalankan setiap bulan. Anda tidak perlu risau kerana anda boleh terus join program ini sampai anda kurus.

Apa yang pasti, jika anda daftar sekarang, anda akan dapat ubah saiz untuk Hari Raya nanti.

Kenapa anda boleh kurus sebelum raya dengan program ini?

Ada banyak sebab anda nak kurus cepat. Antaranya:-

1. Ada Coach Turun Berat Badan yang akan bantu anda 24jam sehari
2. Ada support group, sama-sama dengan kawan-kawan lain yang bersemangat tinggi nak kurus sebelum raya jugak
3. Dapat pelan pemakanan selama 21 hari program dijalankan. Tak perlu pening nak makan apa untuk kurus
4. Ada tips-tips senaman dan kesihatan diberikan oleh Coach
5. Lain-lain manfaat yang akan diterangkan nanti

Jika anda serius untuk kurus sebelum raya, terus hubungi hubungi Coach Aziera sekarang di nombor 0179360797. Nyatakan nama dan lokasi. Coach Aziera akan bantu anda sepenuhnya.





Wednesday, January 11, 2017

Nak Kurus dan Menang Duit?


Nak Kurus Dan Menang Hadiah Wang Tunai?


Jika betul anda nak kurus, ambil peluang untuk sertai Program Moh Kurus Kuantan.

Untuk Tahun 2017 ini, program ini akan disambung semula pada 22 Januari nanti.


Peserta yang turun berat dan lemak terbanyak akan memenangi hadiah wang tunai bagi Juara Lelaki dan Wanita.

10 hadiah saguhati pula disediakan untuk pemenang yang lain.

Kenapa anda kena join program ni?

Malas nak cakap banyak. Tengok ajelah gambar pemenang musim lepas ni.





Saya betul-betul nak kurus.  Macamana nak sertai?

Senang je.

Whatsapp terus nama dan lokasi anda ke nombor saya Aziera 017 936 0797

Jangan bertangguh lagi!

Jika orang lain boleh kurus, kenapa tidak anda?

Jika orang lain boleh lakukan, anda pun boleh.

Whatsapp SEGERA sekarang jika anda betul-betul nak kurus tahun 2017 ni!

Isikan maklumat berikut

Isikan maklumat dibawah jika anda serius untuk melantik saya sebagai Jurulatih Pengurusan Berat Badan anda

Nama:
Email:
No Telefon

This HTML form was created by Freedback.

Menurunkan Berat Badan dengan Aziera Yazid